bestellen
U wordt automatisch doorgelinkt naar onze nieuwe site.

Hulphond activeert persoonsalarmJa U leest het goed wij hebben het Seniorenalarm uitgebreid met een speciale alarmknop die wordt bediend door een (hulp) hond. In het filmpje ziet u hoe dit in de praktijk werkt.

De hond (Flame) activeert het persoonsalarm door met zijn poot op de rode zender/knop te drukken, deze toepassing is speciaal door ons ontwikkeld voor de gebruikers van een hulphond. Dit systeem wordt zonder meerkosten aan de gebruikers geleverd. De set uit een handzender en de speciale zender/knop voor de hulphond, de kosten zijn gelijk aan een systeem met 2 gewone zenders.

Na het indrukken van de rode zender/knop belt het persoonsalarm automatisch de ingestelde telefoonnummers.


In het filmpje ziet u een speciale toepassing van ons alarm, de hulphond schakelt d.m.v. het indrukken van de speciale drukknop het alarm in.

Seizurehond FLAME (seizure is Engels voor (epileptische) aanval)
Flame kan, indien nodig, zijn baasje na een epileptische aanval in een gewenste positie leggen. Na het inschakelen van hulp door op de noodknop te duwen gaat Flame bij de persoon liggen, om hem of haar gerust te stellen op het moment dat deze uit de aanval komt. De seizure honden houden de persoon waarmee ze samenleven de hele dag in de gaten. Ook kunnen ze medicijnen halen. We hopen dat ze ook leren aanvoelen wanneer hun baasje een epileptische aanval krijgt. Daarmee kan worden voorkomen dat mensen hard ten val komen als ze plotseling omvallen. Als de hond voelt dat er een aanval aankomt, kan hij het baasje bijvoorbeeld door hem aan te kijken waarschuwen rustig te blijven zitten.
Na het indrukken van de rode zender/knop belt het persoonsalarm automatisch de ingestelde telefoonnummers en wordt een vooraf ingesproken boodschap enkele keren afgespeeld.

Voor meer informatie over de opleiding en de opleiders van hulphonden verwijzen wij u graag naar de onderstaande site.

http://www.bultersmekke.nl/index.html
Heeft u nog een vraag? Bel 0228-596640 van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 20:00 uur.