bestellen
U wordt automatisch doorgelinkt naar onze nieuwe site.

Referenties

Het bedrijfsleven heeft intussen ook het Seniorenalarm ontdekt hieronder staan enkele gebruikers vermeld voor u is het een geruststellende gedachte dat hetzelfde systeem door o.a. deze bedrijven wordt ingezet om de veiligheid te vergroten.

  • ABN Bank Schiphol Airport, hier gebruiken de baliemedewerksters het om elkaar onderling te waarschuwen indien dit nodig is zoals bij agressieve klanten e.d.
  • Getron Transport Spijkenisse, het systeem wordt hier sinds 2007 gebruikt door de operators die de bulkwagens schoonmaken/inspecteren, d.m.v. de polsband is het systeem letterlijk altijd bij de hand en wordt er geen gebruik meer gemaakt van portofoons.
  • Norbertijnen Klooster de Essenburgh in Hierden hier wordt het systeem gebruikt door beeldend kunstenaar Jan de Kort, vanwege het ontbreken van elektronische/atmosferische storingen in deze prachtige omgeving is het bereik van de zender zo groot dat veilig in het atelier gewerkt kan worden terwijl de ontvanger in het klooster staat op meer dan 50 meter afstand. Wilt u genieten van zijn werk:
    http://jandekort.wordpress.com/jandekort
  • Wonenplus Noord-Holland, deze organisatie beveelt het Seniorenalarm aan zodra men het nodig acht.
  • Hulphond gebruikers, voor deze groep hebben wij een speciaal systeem ontwikkeld dat de hond kan activeren zodra deze door heeft als er iets mis is met het baasje.
    http://www.seniorenalarm.eu/hulphond

Heeft u nog een vraag? Bel 0228-596640 van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 20:00 uur.