bestellen
U wordt automatisch doorgelinkt naar onze nieuwe site.


In het filmpje ziet u een speciale toepassing van ons alarm, de hulphond schakelt d.m.v. het indrukken van de speciale drukknop het alarm in.

Seizurehond FLAME (seizure is Engels voor (epileptische) aanval)
Flame kan, indien nodig, zijn baasje na een epileptische aanval in een gewenste positie leggen. Na het inschakelen van hulp door op de noodknop te duwen gaat Flame bij de persoon liggen, om hem of haar gerust te stellen op het moment dat deze uit de aanval komt. De seizure honden houden de persoon waarmee ze samenleven de hele dag in de gaten. Ook kunnen ze medicijnen halen. We hopen dat ze ook leren aanvoelen wanneer hun baasje een epileptische aanval krijgt. Daarmee kan worden voorkomen dat mensen hard ten val komen als ze plotseling omvallen. Als de hond voelt dat er een aanval aankomt, kan hij het baasje bijvoorbeeld door hem aan te kijken waarschuwen rustig te blijven zitten.
Na het indrukken van de rode zender/knop belt het persoonsalarm automatisch de ingestelde telefoonnummers en wordt een vooraf ingesproken boodschap enkele keren afgespeeld.

Voor meer informatie over de opleiding en de opleiders van hulphonden verwijzen wij u graag naar de onderstaande site.

http://www.bultersmekke.nl/index.html

Hieronder ziet u de z.g. "hulphondknop" deze kan ook worden gebruikt als u weinig of geen kracht in uw handen heeft, ook handig als voetdrukknop..Hieronder ziet u de buitensirene deze geeft een luid signaal van meer dan 110dB+ lichtsignalen, ideaal voor gebruik in de werkomgeving en voor aan de buitengevel.Hieronder ziet u de rookmelder, zodra deze rook detecteert wordt het alarm geactiveerd en worden de door u ingestelde telefoonnummers gebeld met bijvoorbeeld de mededeling:

Rookalarm geactiveerd in kamer 34Heeft u nog een vraag? Bel 0228-596640 van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 20:00 uur.